tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kaksi viikkoa lähtöön !

Eli nyt onkin hyvä aika alkaa kirjoittelemaan tätä blogia =) Suunnitelmia ja valmisteluja on toki tehty jo reilun kuukauden ajan. Virkavapaata on, työsoppari tehty, asunto on ja tarvittavaa materiaalia on hankittu:


 
Kengät kaipaavat huoltoa extreme -juhannuksen jäljiltä:

 
Kannattaa siis olla varuillaan mistä haaveilee, saattaa käydä niin kuin minulle ja tulee lähtö Inariin ! Suomen suurimpaan kuntaan, lapin helmeen. (Se sopii hyvin, olenhan kotoisin pohjanmaan helmestä ja se helmeily on jo niin nähty.) Ja kun kaikki kysyvät, että oletko nyt sitten lähdössä Inariin vai Ivaloon niin kumpaankin. Inari on siis tämä lapin valtava kunta, jonka suurin taajama, "pääkaupunki" Ivalo on. Ivalon taajamassa on noin 4000 asukasta, yhteensä asukkaita koko Inarissa on n. 7000. Ivalon taajamasta Inarin kirkonkylään on matkaa 38km. Tässä tarkemmin Inarista.
 
Ja Oulusta tarkalleen ottaen 513km. En ole muistaakseni koskaan käynyt Ivalossa, mutta Fonecta tiesi kertoa. Vihdoinkin työmatka jolloin ehti kuunnella omia cd -levyjä.
 
Ennen lähtöä on kuitenkin vielä luvassa kesäjuhlia; kansanmusiikki -festarit ja oikeat festarit, läksiäiset ja toivottavasti myös rentoa kesäilyä ja lomailua ! Onhan  kesäloma jo aivan kulman takana, huraa !
 
(Ja, ai niin, pari yöhukia vielä kohteessa, jossa palvelusta on nyt takana 10v 275pvä.)
 
 
 

 

2 kommenttia: